Архів новин: серпень 2018 року

31.08.2018 р. На абонементі № 1 (другий поверх центрального корпусу бібліотеки) діє книжкова виставка «Навчаємо дошкільників».

30.08.2018 р. На абонементі № 1 (другий поверх центрального корпусу бібліотеки) діє книжкова виставка «Патріотизм: код нації».

28.08.2018 р. У бібліотеці ННІ іноземної філології діє тематична виставка «Ukraine. Culture Clips».

На виставці представлено книги та журнали іноземними мовами, за допомогою яких наші читачі можуть збагатити свої знання про Україну та її культуру.

23.08.2018 р. На абонементі № 1 (перший поверх центрального корпусу бібліотеки) діє книжкова виставка до Дня незалежності України.

«Люби свій край. Всю душу солов’їну.
І серця жар йому віддай в піснях.
Це так, як дихати – любити Батьківщину,
Дивитись на квітки в замріяних садах»
(В. Сосюра)

22.08.2018 р. У читальному залі № 1 навчально-лабораторного корпусу № 4 діє книжкова виставка «Є найсвятіше слово на землі. Одне. Високе. Світле - Україна!» - до Дня незалежності України.

10.08.2018 р. У бібліотеці ННІ іноземної філології відкрито тематичну виставку «Deutsch – warum nicht?».

До уваги читачів представлено літературу з розмовної практики німецької мови.

09.08.2018 р. Бібліотека знову поповнила полиці буккросингу у гуртожитках університету.

На полиці виставлена різножанрова художня література, Біблія, книги іноземними мовами, а також підручники з різних навчальних дисциплін. Нагадуємо, що книги можна брати без запису і залишати їх у себе. Якщо у вас є книги, якими ви можете поділитися з іншими – приносьте їх у бібліотеку або відразу ставте на полиці буккросингу, які є у всіх гуртожитках університету.